Στόχος μας, είναι να απλοποιήσουμε τη διαδικασία της αποστολής, να μειώσουμε τα όποια προβλήματα και να αναλάβουμε με ασφάλεια την παράδοση στο χώρο σας των μικρών και μεγάλων παραγγελιών σας. Για τον λόγο αυτό διαμορφώσαμε έναν ευέλικτο τρόπο αποστολής που μπορεί να καλύψει όλες τις περιοχές στο μικρότερο δυνατό κόστος το οποίο διαμορφώνεται ως εξής:

Τρόποι Αποστολής

 

1. Παράδοση στον τόπο αποστολής που θα μας υποδείξετε στην παραγγελία σας.Τρόποι Αποστολής & Κόστος Μεταφορικών

Οι αποστολές εντός Αθηνών γίνονται μέσω φορτηγού της εταιρείας μας, οι παραδόσεις πραγματοποιούνται στα εξής ωράρια : πρωϊνες παραδόσεις 8:00 – 13:00 & απογευματινές παραδόσεις  18:00 – 20:30

Σε αποστολές εκτός Αθηνών μέσω συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρίας, οι παραδόσεις πραγματοποιούνται στο ωράριο εντός εμπορικών ωρών 09:00-15:00 και επί πεζοδρομίου. Το κόστος των μεταφορικών αφορά παράδοση σε κεντρικά σημεία, εάν είναι δυσπρόσιτη περιοχή υπάρχει περίπτωση επιπρόσθετης χρέωσης.

2. Παραλαβή από το κατάστημα.

Η παραγγελία σας θα βρίσκεται στο κατάστημα μας στην Χρυσοστόμου Σμύρνης 93 Πεύκη 151 21 και μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος της Air-Clima, Πριν την ώρα παραλαβής καλέστε μας για να σας ενημερώσουμε που βρίσκεται το προϊόν της παραγγελίας σας

Κόστος Αποστολής Προϊόντων

Παραγγελίες εντός Αθηνών:

  • Για παραγγελίες έως  99€ κόστος: 6€
  • Για παραγγελίες πάνω από 99€ κόστος: δωρεάν μεταφορικά

Για παραγγελίες εντός Αθηνών σε περίπτωση που δεν υπάρχει ασανσέρ η παράδοση πραγματοποιείτε επί πεζοδρομίου. Αν επιθυμείτε ανέβασμα σε όροφο πραγματοποιείται κατόπιν επικοινωνίας και με επιπλέων χρέωση.

Παραγγελίες εντός Αττικής:

  • Για παραγγελίες έως 1.000€ κόστος:

-Δέμα (έως 5κg): 6€

-Σετ κλιματιστικού: 10€

-Ηλιακός θερμοσίφωνας: 22€

-Boiler/Συλλέκτης/Multi: 8€

  • Για παραγγελίες πάνω από 1.000€: δωρεάν μεταφορικά

 

Παραγγελίες εντός Θεσσαλονίκης:

 

  • Για παραγγελίες  έως 1000€ κόστος: 8 €
  • Για παραγγελίες πάνω από 1000€: δωρεάν μεταφορικά

 

Παραγγελίες από Νομούς εκτός Αττικής:

 

  • Για παραγγελίες έως 1.000€ κόστος:

-Δέμα (έως 5κg): 8€

-Σετ κλιματιστικού:14€

-Ηλιακός θερμοσίφωνας: 35€

-Boiler/Συλλέκτης/Multi: 14€

  • Για παραγγελίες πάνω από 1.000€: δωρεάν μεταφορικά
  • Οι ανωτέρω τιμές αφορούν παραδόσεις εντός πόλης και όχι Δυσπρόσιτες Περιοχές. Για δυσπρόσιτες περιοχές το κόστος διαμορφώνεται κατόπιν συνεννόησης με την εκάστοτε μεταφορική.

Main Menu